Studie av bølger og havet - for å skape malerier

Nå har jeg vært nede ved havet og studert bølger, filmet og tatt bilder. Det er noe magisk med bølger. Det gir en egen ro.

Maler etter fantasien

Jeg bruker ofte tiden til å sitte og studere hvordan bølgene beveger seg. Dette kommer godt med da jeg stort sett maler bølger etter fantasien. Så hvert bilde tar lang tid å lage. Noen ganger må jeg male over om ikke bølgen "passer inn". Derfor er det viktig for meg å bruke tid på å studere hvordan bølgene og rytmen endrer seg. 

Kunsttrykk med lite opplag

Skal du kjøpe kunst, så kjøp noe du liker og som du kan være stolt av å vise frem til dine gjester. Kanskje du får i gang noen fine samtaler? Jeg går i alle fall aldri lei av havet og elsker å skape malerier av det. Har også lagd kunsttrykk i høy kvalitet med lite opplag, slik at ikke mange har det samme kunsttrykket.

Det er ikke noe galt i å kjøpe bilder fra interiørbutikker i massivt opplag, men ønsker du noe ekte og noe som ikke så mange andre har bør du kjøpe signerte trykk eller malerier. 

Se gjerne mine kunstplakater av bølger og havmotiv

Foto av bølge ved Oslofjorden

Les gjerne om hvorfor havet er min inspirasjonskilde til maleriene. 

Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres