Personvernerklaering

Vi er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi hvorfor vi samler inn informasjon om deg og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra våre tjenester og informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. 

Alle systemer og medfølgende tjenester eies og driftes av Art by Cecilie Rubach, ORG Nr: 993067075, Kranveien 10, 0684 Oslo.

Personvernerklæringen handler om hvordan Art by Cecilie Rubach samler inn og bruker informasjon om deg på vår nettside, sosiale medier og nyhetsbrev. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger om deg fra våre tjenester og informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

Art by Cecilie Rubach er behandlingsansvarlig for personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget for dette er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Dersom du abonnerer på vårt nyhetsbrev så vil vi bruke følgende opplysninger:

  • Navn
  • E-post

Hvis du ikke vil motta flere nyhetsbrev så kan du velge å avslutte abonnementet.

Bruk av informasjonskapsler (Cookies):

Vi ønsker å tilby våre brukere den best mulige opplevelsen i våre digitale tjenester. Derfor bruker vi informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen i våre digitale kanaler. Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettstedet lagrer på din datamaskin når du besøker våre nettsider.

 

Det er frivillig for deg som besøkende på våre nettsider at det settes informasjonskapsler i din nettleser og du kan når som helst velge å slette allerede nedlastende informasjonskapsler. Du kan også reservere deg mot bruk av informasjonskapsler i de fleste nettleseres innstillinger.

Ved å bruke våre nettsider og laste in våre informasjonskapsler samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. I det følgende beskriver vi hvilke opplysninger vi samler inn, formålet med behandlingen og hvem som behandler opplysningene.

Som en del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyse verktøy som samler inn brukeren informasjonskapsler utstedt av betrodde tredjeparter. Disse tredjepartnere er Google og Hotjar. 

Analyseverktøyene benytter tredjeparters informasjonskapsler som registrerer brukerens  IP-adresse og som gir informasjon om den enkelte brukers interaksjoner med våre digitale tjenester. Eksempler på hva informasjon du sender oss er; hvor mange som besøker de ulike sidene i vår nettside, hvor lenge besøket varer, tidspunkt for besøket, om brukeren besøker nettsiden gjentatte ganger, brukerens geografiske lokasjon (ned til bynivå) hvilke nettsteder brukere kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Til dette formålet bruker vi Google Analytics og Hotjar.

Med Google Analytics bruker vi denne informasjonen for å analysere din og andres nettadferd. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Art by Rubach bruker Google Analytics sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke IP-adressen som lagres hos Google brukes til å identifisere den enkelte brukeren. For mer informasjon om Google Analytics sin bruk av informasjonskapsler, besøk Google Analytics sin offisielle side.

I tillegg til Google Analytics bruker vi Hotjar. Hotjar gjør opptak av brukersesjoner for lage varmekart over bruksmønstre. Dine bevegelser med musepeker og klikk registreres, slik at vi kan analysere hvordan våre nettsider brukes og at vi kan forbedre brukeropplevelsen. Alt som lagres er anonymt.

Utsteder av informasjonskapselen og lenke til deres personvernerklæring:

Markedsføring og Annonsenettverk:

Vi markedsfører via ulike annonsenettverk, f.eks Google, Facebook, Instagram, Twitter og Linkedin, samt for våre annonsekampanjer på relevante nettsider. For å gjøre dette, bruker vi informasjonskapsler utsted av disse, slik at de kan vise våre annonser i sine tjenester til bestemte målgrupper, for eksempel personer som har søkt på Art by Rubach tidligere. Informasjonen disse informasjonskapslene samler om deg kan være hva slags enhet du bruker (nettbrett, smarttelefon, Laptop osv) og nettleser.

For markedsføring utenfor e-post bruker vi følgende leverandører og deres informasjonskapsler på våre nettsider:

Nyhetsbrev

Det er mulig å abonnere på nyhetsbrev og målrettet markedsføring fra Art by Cecilie Rubach for alle som ønsker å motta slik informasjon. For at vi skal sende e-post til riktig person må vi registrere ditt navn og e-post.

Shopify er databehandler av nyhetsbrevet på vegne av Art by Cecilie Rubach ved at de håndterer de påmeldte mottakerens e-post adresser og distribuerer nyhetsbrev ut til disse.

Vi sender ut nyhetsbrev i ulike frekvenser i måneden for de som er kunder/bruker eller som har abonnert på vår nyhetsbrev.

Begrenset sporing

For å begrense sporing av europeiske kunder som besøker nettbutikken vår, som avgjøres av IP-adressen din, har vi valgt å aktivere Begrens sporing av kunder i Europa i Shopify. Dette begrenser sporing av kunder i nettbutikken, og varsler tredjepartsapper vi har installert i butikken at deres sporing også må begrenses.

Endringer i personvernerklæringen:

For å holde vår personvernerklæring gjeldene kommer vi til å oppdatere eller gjøre endringer. Det er alltid siste versjon som kommer til å ligge på www.artbyrubach.com og ved større oppdateringer vil vi gå ut med informasjon om dette.

Formålet med behandling av personopplysningene:

Opplysningene under vil typisk være nødvendig å behandle for å oppfylle følgende:

Identifisere deg som kunde av ArtbyRubach eller representant for kunde.

Kommunikasjon vedrørende leveranse av vare og tjenester.

Support henvendelser

Spørreundersøkelser

Markedsføring

Hvordan vi deler personopplysninger med andre:

Vi hverken selger, leier ut eller deler dine personopplysninger med andre bedrifter, organisasjoner eller foreninger.

Endringer i dine personopplysninger:

Dersom du oppdager at vi har uriktige eller mangelfulle personopplysninger om deg, så har du krav på innsyn, sletting eller retting av dine oppplysniger.

Send e-post til info@artbyrubach.com dersom du vil bli slettet og få skriftlig bekreftelse for det.

Dine rettigheter som kunde av Art by Cecilie Rubach:

  • Få innsyn for dine personopplysninger
  • Korrigere dine registrerte opplysninger
  • Slette dine registrerte opplysninger
  • Trekke tilbake dine samtykker

Kontaktinformasjon:

Dersom du ønsker å kontakte Art by Cecilie Rubach om personvernerklæringen eller andre relevante spørsmål om personvern så kan du sende e-post til info@artbyrubach.com